×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

draken: "Jag jobbar på ett stort projekt i CS:GO"

2
William "draken" Sundin är tillbaka i Counter-Strike efter en period i Valorant. I en intervju med Dexerto berättar nu AWP-stjärnan att han har stora planer i CS.
För två år sen lämnade William "draken" Sundin CS:GO för att istället satsa på Valorant. Under majoriteten av tiden spelade han med Yacine "Yacine" Laghmari i laget Guild Esports. Men nu är den svenska stjärnan tillbaka.

I en intervju med Dexerto berättar nu AWP-spelaren att han i Valorant blev testad utanför sin comfort zone genom att spela mer support-roller.

— Alla i ett lag måste vara på samma sida och förstå sina specifika uppgifter för att lyckas. Att lita på sina lagkamrater är en av de viktigaste sakerna.

draken som nu setts spela tillsammans med Savage säger att en del av honom alltid velat återvända till CS och att den senaste majorn ska ha varit en stor del av detta. Han berättar att han inte var nöjd med hur han lämnade CS men att han hade tappat motivationen för spelet då han spelade för mycket och konstant bytte lag utan pauser.

Den tidigare Fnatic och NIP-spelaren säger även att hans mål är att vinna en major. Han förklarar att han alltid haft höga krav på sig själv och att han kommer att fortsätta att ha det. Om planen är att fortsätta spela med Savage är dock lite oklart.

— 2022 kommer att vara större än att jag återvänder till CS:GO. Jag arbetar på ett stort projekt i CS:GO. Jag kommer att kunna berätta mer om detta när alla bitar ligger på plats.



Artikelbild: Dreamhack/Adela Sznajder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..