Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Platt fall för Complexity i Blast Premier — utslagna efter tre raka förluster

1
Complexity Gaming är utslagna ur Blast Premier efter 0-2 mot MIBR.
Det blev ingen höjdarstart på säsongen för Complexity Gamings nya femma. Laget besegrades idag av brassarna i Made in Brazil och är därmed utslagna ur Blast Premier efter fyra raka kartförluster.

För MIBR:s del innebär dagens vinst att laget får möta Team Vitality i morgondagens första semifinalsmatch. Complexity får istället spela Blast Premier Showdown i april för en ny chans att nå Blast Premiers säsongsfinaler senare i vår.

Matchen började tungt nästan direkt för Complexity. Trots en vunnen pistolrunda på Nuke tappade laget allt i runda två och MIBR kunde gå upp till en 10-5-ledning i halvtid. Den andra halvleken blev jämnare men brassarna höll undan amerikanerna och spelade till slut hem kartan med 16-13.

Ancient blev desto jämnare. Complexity inledde på CT-sidan och hade perioder där man försvarade sig effektivt. Amerikanernas anfallsspel lämnade dock mycket att önska och MIBR kunde vända kartan till en 16-14-seger.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL