×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Tekniska problem för Navi under Blast Premier — kan ha bidragit till lagets förluster

2
Problemen kan ha satt krokben för Oleksandr "s1mple" Kostylievs mannar.
Världsettan Natus Vincere fick en riktigt tung start på säsongen i helgen. Laget förlorade två raka gruppspelsmatcher mot Made in Brazil och Astralis och slutade därmed sist i sin Blast Premier-grupp.

I en tweet efter matchen mot MIBR avslöjar lagets stora stjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev att han och lagkamraten Ilya "Perfecto" Zalutskiy haft tekniska problem under matchen. Enligt världsstjärnan ska duon ha drabbats av 15 % packet loss var 40:e sekund under matchen, något som påverkade deras förmåga att spela optimalt.

I ett svar på s1mples tweet berättar också den före detta Navi-spelaren Ilya "m0NESY" Osipov att han upplevt samma problem från Navis faciliteter under sin tid i Natus Vincere Junior. "Vi hade också förlust där varje gång, det gick inte att spela", skriver m0NESY om problemen.

Om Navi lyckades få ordning på problemen eller om spelarna spelade med packet loss också i gruppspelsmatchen mot Astralis förtäljer inte historien. Efter förlusten mot Astralis skrev s1mple att laget gjorde för många misstag för att ta hem segern.

Till följd av jumboplatsen i gruppen har Navi seedats att spela kvartsfinal i Blast Premiers play-in-fas på torsdag. Laget måste vinna mötet mot Team Liquid för att inte missa chansen att ta en direktplats till Blast Premiers säsongsfinaler senare i vår.


Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..