×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Storskrällen — nawwk bär Apeks till finalen

2
Apeks lyckades efter en tuff första karta slå favoriten Wisla Krakow och ta sig vidare till final i Pinnacle Winter Series #1.
Wisla Krakow såg otroligt starka ut under första kartan och det såg mörkt ut för det norska laget. Apeks lyckades till slut kämpa sig tillbaka och ta sig till tredje kartan där de tog hem det på ett klart mer övertygande sätt och tar sig därmed vidare till final i Pinnacle Winter Series #1.



Första kartan blev Ancient där Wisla Krakow dominerade med 16-5 i resultat. På Nuke blev det jämnare men Apeks tog hem den med 16-11 och decider-kartan Overpass slutade med 16-9 till Apeks vilket innebär att laget behåller sin 100% winrate på Overpass.

Svensken Tim "nawwk" Jonasson storspelade och lyckades få ihop hela 58 frags över tre kartor vilket definitivt var en stor del av lagets vinst. För Wisla Krakows del så varKrzysiek "Goofy" Gorski extremt vass och slutade med en fantastisk HLTV-rating på 1.34 men det räckte inte denna gång.

Nu väntar finalen mot det ryska laget k23 där en plats till LAN Sweet LAN 2022 och hela 40 000 dollar (ca 368 000 svenska kronor) står på spel.
Artikelbild: NIP
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..