×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Rykte: Höstens Major kan hållas av ESL i Rio de Janeiro

2
ESL och Valve planerar enligt uppgifter en Major-comeback inför hösten i år.
ESL och Valve planerar för höstens Major i CS:GO 2022 att hållas i Rio de Janeiro i Brasilien. Detta enligt uppgifter till Dexerto som kan markera ESL:s comeback som Major-arrangörer.

Om de ryktade planerna verkställs kommer Majorn hållas från den 31:a oktober till den 13:e november under namnet IEM Rio Valve Major. Redan i september under 2020 meddelade organisationen att IEM Rio Majorn var övervägt av Valve för 2022.

Rio Majorn var ursprungligen planerad att hållas under namnet ESL One: Rio i maj månad 2020 men blev inställd på grund av den globala pandemikrisen.

I skrivande stund är det oklart vilken spelplats ESL planerar att hålla Champions Stage-delen av IEM Rio Majorn. 2020:s inställda Major var satt att spelas i den mångsidiga Jeunesse arenan där bland annat 2017 League of Legends Mid-Season Invitational samt 2018 Rainbow Six Siege Season 8 Pro League finalerna spelats.

Namnbytet av Rio Majorn från ESL One till IEM kommer efter förnyelsen av ESL:s långvariga samarbete med Intel. Som en del av det nya avtalet kommer alla non-league ESL Pro Tour-turneringar att hållas under IEM-varumärket.

Valves sikte är att hålla två Majors under 2022 men att arrangörerna för årets första Major i maj i nuläget är okända.

Artikelbild: ESL/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..