×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Stewie2k lämnar officiellt Team Liquid: "Kommer alltid minnas och hedra"

1
Under gårdagen tackade Team Liquid av Jake "Stewie2k" Yip.
Det har länge varit klart men först igår lämnade Jake "Stewie2k" Yip officiellt Team Liquid. I en fyra minuter lång video tackade organisationen 24-åringen för sina år i laget.

I videon pratar Team Liquids vd Victor "Nazgul" Goossens om Stewie2ks betydelse för organisationen och lyfter särskilt hur viktig han var för att Team Liquid år 2019 kunde vinna en Intel Grand Slam.

— Att vinna en grand slam med en nordamerikansk femma är mer än vad jag någonsin hade kunnat önska mig och Stewie spelade en stor roll i det. Jag är tacksam för allt som han har gjort för Team Liquid och vi kommer alltid att minnas och hedra det, säger Nazgul i videon.


Stewie2k anslöt till Team Liquid inför vårsäsongen 2019. Förutom en Intel Grand Slam vann han också Blast Pro Series: Los Angeles 2019 och Ibuypower Masters IV med organisationen.

Det är ännu inte helt klart vad Stewie2k kommer att göra härnäst. Under förra veckan meddelade han att han skulle flytta till Europa och i samma veva presenterades han mer eller mindre officiellt som ett av Evil Geniuses nyförvärv.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..