×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Stewie2K:s Astralis-kritik: "Måste hitta en ny AWP-spelare"

1
Jacky "Stewie2K" Yip anser att Astralis-kaptenen Lukas "gla1ve" Rossander borde hålla sig borta från AWP:n.
I en intervju med Pley efter Team Liquid-vinsten mot tidigare rivalerna Astralis uttalar sig Jake "Stewie2k" Yip om varför danskarna inte är lika farliga längre.

När den nordamerikanska ikonen blir frågad om vinsten var tillfredsställande svarar Stewie2K att Astralis inte är samma lag som 2018 och att det är omöjligt för danskarna att återfå sin glans med den nuvarande femman.

Liquid-spelaren fortsätter under intervjun med att kreditera tidigare Astralis-spelarna Peter "dupreeh" Rasmussen, Emil "Magisk" Reif och Nicolai "dev1ce" Reedtz som lagets största tillgångar då de lyckades "revolutionisera spelet".

Reportern ställer till sist frågan: "Lukas "gla1ve" Rossander på AWP:n, vad tycker du om det?"

- De behöver hitta en AWP:are väldigt snabbt. Gla1ve innehar inte AWP-rollen och jag tycker han gör mer nytta med ett gevär i handen när han spelar sin egna roll. Han var alltid väldigt farlig med gamla Astralis-femman så det skulle vara kul att se honom gå tillbaka till den rollen, svarar Stewie2K.

Gla1ve uttalade sig själv om just AWP-problematiken i en presskonferens rapporterat på HLTV tidigare under året där han sa att Astralis inte kan ta förstaplatsen som lag tills det att AWP-rollen kan fyllas av en dedikerad spelare.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..