×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Stewie2K lämnar USA för Europa: "Kommer påbörja ett nytt liv"

1
Den amerikanska stjärnan flyttar till Europa för att fortsätta satsa på sin CS:GO-karriär.
Den före detta Team Liquid-stjärnan Jake "Stewie2k" Yip lämnar USA för att flytta till Europa. Det avslöjade 24-åringen på sin Twitch-stream under gårdagen.

I streamen berättar Stewie2k att han påbörjar ett nytt liv i Europa och att han kommer att lägga mer tid på sitt CS:GO-spelande.

— För er som inte vet kommer jag att resa till Europa snart. Jag kommer att påbörja ett nytt liv. Jag ska försöka göra min stream lite bättre och ta den till nästa nivå, säger Stewie2k om flytten.



Den amerikanska stjärnan har under den senaste tiden ryktats vara nära att skriva på för Evil Geniuses. Om de ryktena stämmer kan det vara en indikation på att EG också kan vara på väg att flytta sin CS:GO-division från Nordamerika till Europa.

Den nordamerikanska CS:GO-scenen har haft en tuff period under en längre tid och flera spelare har lämnat spelet för att istället satsa på Valorant. Genom att flytta från Nordamerika till Europa blir det möjligt att delta i de större europeiska ligorna som arrangeras av Blast och ESL.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..