×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Förre NIP-stjärnan hintar om comeback — kan återvända till CS:GO

2
William "draken" Sundin verkar överväga en CS:GO-comeback.
Under det senaste året har Ninjas in Pyjamas före detta AWP-spelare William "draken" Sundin satsat på en karriär inom Valorant. Under hösten har han representerat David Beckhams organisation Guild Esports.

De stora Valorant-framgångarna har dock uteblivit för svensken och i slutet av förra månaden meddelade han att han är fri att leta efter en ny organisation att representera.

Nu verkar det som att draken börjat snegla tillbaka på sitt gamla spel. Under de senaste dagarna har han streamat på Twitch när han spelat CS:GO och under gårdagen skrev svensken flera tweets där han hintar om en comeback.

Bland annat skrev draken en tweet där han gav medhåll till ett uttalande av den amerikanska spelaren Ricky "floppy" Kemery som antyder att CS:GO är ett bättre spel än Valorant.


Utöver det skrev han också en tweet med meddelandet "passion framför pengar", något som många tolkat som en hint om comeback.


När HLTV-journalisten Milan "Striker" Švejda konfronterade svensken valde 26-åringen att svara undvikande.


Är det någon gång det är läge för en comeback så skulle det vara nu. Många organisationer ser över sina femmor inför nästa års vårsäsong vilket kan innebära öppningar för spelare som inte sitter på kontrakt.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..