×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Officiellt: Stjärnorna återförenas i en brasiliansk Last Dance-femma

1
De brasilianska superstjärnorna siktar återigen på världstoppen.
Efter flera månaders spekulationer står det nu klart att Gabriel "FalleN" Toledo trots allt återförenas med sina forna Luminosity Gaming-lagkamrater Fernando "fer" Alvarenga och Lincoln "fnx" Lau.

Tillsammans med Ricardo "boltz" Prass och Vinicius "VINI" Figueiredo ställer de brasilianska stjärnorna upp en femma som fått smeknamnet Last Dance efter Netflix-dokumentären med samma namn.

— Jag sporras av utmaningar och jag tror att detta kommer bli den största utmaningen i min karriär — att försöka hitta rätt personer och göra det som vi kunde göra tidigare, säger FalleN i en announcement-video.

Femman har ännu inte signat med någon organisation men enligt uppgifter till den brasilianska nyhetssajten Globo Esporte ska Imperial Esports vara i förhandlingar om att signa laget. Organisationen står för närvarande helt utan lag efter att ha släppt sin femma i början av året.


FalleN och fer spelade tillsammans under perioden 2014—2020. Med fnx i femman vann duon två Majors år 2016 under Luminosity- och SK Gaming-fanan. Tidigare ryktades och AWP-stjärnan Marcelo "coldzera" David till projektet, men 27-åringen hamnade istället i 00Nation.

Den brasilianska Last Dance-femman är:
Gabriel "FalleN" Toledo
Fernando "fer" Alvarenga
Lincoln "fnx" Lau
Ricardo "boltz" Prass
Vinicius "VINI" Figueiredo

Luis "peacemaker" Tadeu (coach)

Artikelbild: Stefan Romare

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..