×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

TRANSFERRYKTE: Brasilianska stjärnduon på väg att skapa superlag

1
Legendarerna Gabriel "⁠FalleN⁠" Toledo och Marcelo "⁠coldzera⁠" David ryktas ligga bakom ett nytt brasilianskt superlag.
Den brasilianska stjärnduon Gabriel "FalleN" Toledo och Marcelo "coldzera" David kan vara på väg att återförenas. Det rapporterar nyhetssajten Jaxon.

Duon, som vunnit två Majors ihop, ska vara på jakt efter en organisation för sitt nya helbrasilianska projekt. Ett alternativ som ska vara högt upp på listan är Complexity Gaming som under förra veckan transferlistade samtliga sina spelare.

Enligt Jaxon vill duon återförenas med sina forna SK Gaming-lagkamrater Fernando "fer" Alvarenga och Lincoln "fnx" Lau.

I skrivande stund har FalleN två år kvar på sitt kontrakt med Team Liquid, men enligt den amerikanska sajten Rush B Media ska både FalleN och Jake "Stewie2k" Yip vara på väg bort från laget.

Vad gäller coldzera har han senast agerat stand-in i Complexity, men har inte något långtidskontrakt med organisationen.

FalleN och coldzera är två legendariska spelare som tillsammans spelade för MIBR under lagets storhetstid 2015—2019. År 2016 vann duon två Majors ihop.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..