×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

FalleN lämnar Liquid — hyllar sina lagkamrater: "Bästa spelarna Nordamerika sett"

1
Gabriel "FalleN" Toledo tackar ödmjukt av Team Liquid och kamraterna i sin avskedsvideo med blicken framåt.
CS-veteranen Gabriel "FalleN" Toledo får sitt avtackningsmontage delat av Team Liquid med en inblick på stjärnans ögonblick i laget och hans tankar kring tiden med den nordamerikanska organisationen.

Avskedsformatet var likt Michael "Grim_" Winces som också hade sitt avskedsmontage delat av Liquid. Bägge stjärnorna hade spenderat circa ett år i organisationen innan de blev släppta.

I sitt personliga meddelande berättar FalleN att tiden i Liquid har varit fantastisk trots de globala komplikationerna med Covid-19. Trösten i visa-kaoset som spelaren fick uppleva var det varma mottagandet av personalen i Team Liquid som han säger tar sjukt väl hand om sina spelare.

- Bekvämligheterna Team Liquid ger dig som spelare är galet, typ faktumet att jag hade en lägenhet att bo i medans jag tävlade var fantastiskt, säger FalleN i sitt videomeddelande.

Under videomeddelandet prisar FalleN även Jonathan "EliGE" Jablonowski och Keith "NAF" Markovic där han säger att de har allt för att kunna lyckas under 2022 och att de i hans mening är Nordamerikas bästa CS-spelare.

FalleN väntas återvända till Brasilien och sätta igång med sitt 2022 i en roster som inofficiellt benämns som "Brazilian Last Dance". 30-åringen tänker ta med sig lärdomarna och minnena från Team Liquid in i framtiden och fortsätta utvecklas som både person och spelare.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..