×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

FalleN lämnar Liquid — hyllar sina lagkamrater: "Bästa spelarna Nordamerika sett"

1
Gabriel "FalleN" Toledo tackar ödmjukt av Team Liquid och kamraterna i sin avskedsvideo med blicken framåt.
CS-veteranen Gabriel "FalleN" Toledo får sitt avtackningsmontage delat av Team Liquid med en inblick på stjärnans ögonblick i laget och hans tankar kring tiden med den nordamerikanska organisationen.

Avskedsformatet var likt Michael "Grim_" Winces som också hade sitt avskedsmontage delat av Liquid. Bägge stjärnorna hade spenderat circa ett år i organisationen innan de blev släppta.

I sitt personliga meddelande berättar FalleN att tiden i Liquid har varit fantastisk trots de globala komplikationerna med Covid-19. Trösten i visa-kaoset som spelaren fick uppleva var det varma mottagandet av personalen i Team Liquid som han säger tar sjukt väl hand om sina spelare.

- Bekvämligheterna Team Liquid ger dig som spelare är galet, typ faktumet att jag hade en lägenhet att bo i medans jag tävlade var fantastiskt, säger FalleN i sitt videomeddelande.

Under videomeddelandet prisar FalleN även Jonathan "EliGE" Jablonowski och Keith "NAF" Markovic där han säger att de har allt för att kunna lyckas under 2022 och att de i hans mening är Nordamerikas bästa CS-spelare.

FalleN väntas återvända till Brasilien och sätta igång med sitt 2022 i en roster som inofficiellt benämns som "Brazilian Last Dance". 30-åringen tänker ta med sig lärdomarna och minnena från Team Liquid in i framtiden och fortsätta utvecklas som både person och spelare.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..