×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brasilianska legendaren klar för 00Nation — sätter stopp för brasilianska superlaget

1
Marcelo "coldzera" David har presenterats för den norska organisationen 00Nation.
Den brasilianska stjärnan Marcelo "coldzera" David kommer att spela nästa säsong i den norskägda organisationen 00Nation. Det meddelade organisationen på Twitter i går kväll.


Beskedet innebär att det brasilianska superlag som coldzera och Gabriel "FalleN" Toledo sades vilja bilda troligtvis inte blir av. I november ryktades duon vara på väg att dra ihop en femma tillsammans med sina forna SK Gaming-lagkamrater Fernando "fer" Alvarenga, Lincoln "fnx" Lau samt Vinicius "VINI" Figueiredo.

Under höstsäsongen har coldzera mestadels suttit på bänken i Faze Clan där han ersattes av den svenske legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer. Under slutet av året hoppade coldzera in i Complexity Gaming där han inte lyckades göra något större avtryck.

Under åren 2016-2017 var 27-åringen ansedd som världens bästa CS:GO-spelare. Förutom att vinna två Majors år 2016 har coldzera också bland annat vunnit Epicenter 2017, ECS tredje säsong, samt ESL Pro League säsong 3 och 6.

Det ryktas om att fler förändringar kommer att ske i 00Nation inför nästa säsong. Både Vito "kNgV" Giuseppe och Alencar "trk" Rossato ryktas vara på väg ut ur femman för att göra plats för Santino "Try" Rigal och Mario "malbsMd" Samayoa.

I skrivande stund ställer 00Nation upp med följande femma:

Vito "kNgV" Giuseppe
Alencar "trk" Rossato
Brasilien Leonardo "leo_drk" Oliveira
Vinicius "vsm" Moreira
Marcelo "coldzera" David

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..