×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Grims känslomässiga avsked till Team Liquid: "Suger att behöva lämna en så fantastisk organisation"

1
Team Liquid delar ett känslosamt montage för Michael "Grim" Wince.
Team Liquid-stjärnan Michael "Grim_" Wince tackade under gårdagen av organisationen i ett personligt meddelande och montage.

I videon som delas av organisationen får man se Grim i sitt esse på spelplanen i montage-form med klipp till ett personligt videomeddelande där han pratar om beslutet att få lämna laget.

- Det suger definitivt att få lämna en sån fantastisk organisation. Jag önskar laget all lycka för det nya året och att de når mycket framgång. Jag vill tacka alla mina fans för ert stöd. Jag kunde inte ha kunnat önska mig bättre fans, säger Grim i sin video.

Tidigare har profilen skrivit om sin tid i Liquid och har beskrivit det som ett av de bästa åren i hans liv och en enastående upplevelse. Han skriver även att han fått minnen för livet och träffat makalösa människor under resan med organisationen.

Den amerikanska stjärnan hintar i sin tweet att det kommer nyheter kring hans framtid inom kort som enligt rykten kan vara en plats i Complexity Gaming tillsammans med tidigare Triumph Gaming-kamraten Paytyn "junior" Johnson som igår fick lämna Furia Esports.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..