×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Liquid-stjärnans miss — kan ha avslöjat nyförvärv på stream

1
Joshua "oSee" Ohm kan ha råkat avslöja vem som blir Liquids nästa in-game leader på sin Twitch-stream.
Team Liquids nästa in-game leader är Nick "nitr0" Cannella. Åtminstone om man kan lita på vad Liquids nya AWP-spelare Josh "oSee" Ohm sade på sin Twitch-stream under gårdagen.

När oSee, som är ett av Liquids nyförvärv inför vårsäsongen, streamade under gårdagen pratade han om vilka styrkor han tar med sig in i laget. Det var då han råkade avslöja att nitr0 också kommer att vara en del av laget under nästa säsong.

— Jag kan calla mid-round på både CT- och T-sidan, så det är något jag kan bidra med. Vi har ju nitr0, elige och shox som alla har en bra spelförståelse och är riktigt bra på att vara en andra röst, sade 22-åringen.Att nitr0 skulle vara aktuell för Liquid är inte en särskilt välbevarad hemlighet. Redan i november förra året kom de första rapporterna om att Liquid ville plocka in storstjärnan i laget. Sedan dess har nitr0 lämnat sitt Valorant-lag 100 Thieves vilket talar för att 26-åringen skrivit på för sitt gamla CS:GO-lag.

Om nitr0 ansluter till Team Liquid kommer laget ställa upp med följande uppställning i vår:

Jonathan "EliGE" Jablonowski
Keith "NAF" Markovic
Josh "oSee" Ohm
Richard "shox" Papillon
Nick "nitr0" Cannella

Eric "adreN" Hoag (coach)

Artikelbild: Pressbild/ESL och Starladder

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..