×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Liquid bekräftar: CS:GO-trion får lämna organisationen

1
Tre av Team Liquids spelare får leta nytt lag inför nästa år.
Team Liquid gör sig av med tre av sina spelare inför nästa års vårsäsong. Det bekräftar organisationen genom en video på Twitter.

Det är spelarna Michael "Grim_" Wince, Jake "Stewie2k" Yip och Gabriel "FalleN" Toledo som inte kommer att fortsätta representera organisationen under 2022. I Twitter-videon berättar organisationens CS:GO-ansvarige Steve "jokasteve" Perino att Liquid kommer att presentera nyheter vad gäller nästa års femma inom de närmsta veckorna.


Efter att trion lämnat återstår endast Keith "NAF" Markovic och Jonathan "EliGE" Jablonowski i Team Liquids CS:GO-femma. Namn som Richard "shox" Papillon, Nick "nitr0" Cannella och Josh "oSee" Ohm har ryktats vara möjliga ersättare för trion.

Om ryktena stämmer kan Team Liquid ställa upp med följande femma år 2022:

Team Liquid
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Keith "NAF" Markovic
Nick "nitr0" Cannella
Richard "shox" Papillon
Josh "oSee" Ohm

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..