×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

djL klar som huvudcoach: "Vi kommer genomföra stora saker under 2022"

2
djL blir ny huvudcoach för NIP i den uppkommande säsongen.
Nu står det klart att Daniel "djL" Narancic blir ny huvudcoach för Ninjas in PyjamasBjörn "THREAT" Pers nu istället blir teknisk direktör. djL tror att med hans sätt att leda laget tillsammans med Björns analytiska hjärna kommer det kunna leda stora saker under 2022.

Den 27-åriga djL började som spelare med mindre lag som Jalapeno, Chaos Esports Club och Epsilon Esports men lyckades inte riktigt ta sig någonstans. I slutet av 2019 började han coacha vilket onekligen verkar varit ett bra val då han nu står som huvudcoach för ett topplag.

Svensken har tidigare coachat flera lag så som GamerLegion, Apeks och Copenhagen Flames. Enligt Jonas Gundersen, COO för NIP, så är djL en kommande talang som redan har visat lovande resultat trots begränsade resurser.

NIP vill satsa på att ha mer än bara en person som står bakom laget på scen och gå samma väg som mer traditionella sportlag. Förutom en huvudcoach så har nu laget både en teknisk direktör samt en prestationscoach som jobbar med laget för att få bästa möjliga resultat.

NIP lineup:
Fredrik "REZ" Sterner
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Hampus "hampus" Poser
Nicolai "dev1ce" Reedtz
Patrick "es3tag" Hansen
Daniel "djL" Narancic (Coach)


Artikelbild: Pressbild/NIP

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..