×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

djL lämnar Gamerlegion

1
Fler ändringar i svensklaget Gamerlegion, på två dagar har två svenskar lämnat organisationen. Först ut var Tim "nawwk" Jonasson som lämnade för spel i Ninjas in Pyjamas och nu har även Daniel "djL" Narancic lämnat. djL söker nu efter nya utmaningar, främst som coach men kan också tänka sig ta en plats som spelare.
I går lämnade Tim "nawwk" Jonasson för spel i Ninjas in Pyjamas, laget har setts spela med William "draken" Sundin som ersättare sedan en tid tillbaka. Organisationen har inte officiellt gått ut att spelaren har gått med. I dag lämnar Daniel "djL" Narancic, coachen har varit en del av Gamerlegion sedan slutet av september. Under tisdagskvällen kunde man se lagets manager, Igor "Bornebusch" Bornebusch vara med på servern under mötet mot Tricked Esport i CMD368 Championshop, Gamerlegion vann och är därmed klara för slutspel.

djL söker främst efter ett nytt coachjobb men säger till fragbite att han kan tänka sig att ta en plats som spelare om det dyker upp något intressant. djL`s tidigare lag, Japaleno, är registrerade i MDL med Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson, Joakim "Relaxa" Gustafsson, Niclas "PlesseN" Plessen, Linus "Bååten" Andersson och Adam "dezon" Wahlqvist. Om det blir en comeback i laget eller inte får tiden utvisa.
djL twittrade följande under tisdagskvällen:
"I'm out of Gamerlegion and a free agent. I'm now looking for a new home to pursuit new challenges and goals as a coach once again! RTs appreciated and you can contact me via: officialdjl@hotmail.com or DMs!"

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..