×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Klart: Franska stjärnan är klar för Team Liquid

1
Team Vitality-stjärnan blir Team Liquids fjärde klara spelare inför nästa års säsong.
Den franska veteranen Richard "shox" Papillon har nu presenterats för Team Liquid. Flytten kommer inte som någon större överraskning då 29-åringen ryktats vara på väg till det nordamerikanska storlaget ända sedan Majorn i november.

Inför vårsäsongen 2022 har Liquid gjort en hel del ändringar i sin femma. Efter ett mindre lyckat 2021 har laget valt att bara behålla två spelare, Keith "NAF" Markovic och Jonathan "EliGE" Jablonowski, i sin laguppställning. player ident="325" type="inline">Jake "Stewie2k" Yip, Michael "Grim_" Wince och Gabriel "FalleN" Toledo har alla fått lämna organisationen.

Än så länge har Liquid presenterat två nyförvärv som ersättare för trion som lämnar i form av shox och AWP-spelaren Josh "oSee" Ohm. Vem som blir den sista pusselbiten i lagbygget är i skrivande stund okänt, men det har länge ryktats om att lagets före detta stjärna Nick "nitr0" Cannella kan återvända till laget efter sitt Valorant-äventyr.

shox anslöt till Team Vitality under höstsäsongen 2019 och lyckades bland annat vinna Epicenter 2019, Blast Premiers höstsäsong 2020 och IEM Winter 2021 med laget.

Team Liquid består just nu av:
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Keith "NAF" Markovic
Josh "oSee" Ohm
Richard "shox" Papillon

Eric "adreN" Hoag (coach)


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..