×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

ESL förlänger Louvre-överenskommelsen: "Väldigt betydelsefullt för professionell CS"

1
Både Ninjas In Pyjamas och Fnatic fortsätter vara partners med ESL i åtminstone tre år till.
Turneringsarrangören ESL har förlängt det så kallade Louvre-överenskommelsen till 2025. Överenskommelsen är ett partnerskapsavtal mellan ESL och 15 av världens största CS:GO-organisationer som bland annat innebär att lagen får en garanterad plats i ESL Pro League samt får en del av vinsten som genereras.

Den första versionen av överenskommelsen kom på plats år 2020 och omfattade från början 13 lag. Sedan dess har 100 Thieves dragit sig ur överenskommelsen samtidigt som Furia Esports, BIG och Heroic tillkommit.

I samband med att förlängningen av överensekommelsen presenterades valde avtalsparterna att adressera faktumet att den nordamerikanska CS:GO-scenen tagit rejäla smällar den senaste tiden.

— Att förlänga Louvre-överenskommelsen är väldigt betydelsefullt för professionell CS. Det symboliserar inte bara ett åtagande från partnerlagen att satsa på CS-scenen utan verkar också som en positiv kraft för den gemensamma ansträngningen att stärka det nordamerikanska ekosystemet, säger Team Liquids vd Victor "Nazgul" Goossens i en kommentar.

Vårens säsong av ESL Pro League, den 15:e i ordningen, är schemalagd att starta i mars.


Alla lag i Louvre-överenskommelsen
Astralis
BIG
Complexity Gaming
ENCE Esports
Evil Geniuses
Faze Clan
Fnatic
Furia Esports
G2 Esports
Heroic*
MOUZ
Natus Vincere
Ninjas in Pyjamas
Team Liquid
Team Vitality

* Heroic ansluter till överenskommelsen först i den andra halvan av år 2022.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..