×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

shroud fortsätter kritisera CS:GO: "Spelet är utdaterat som fan"

1
Gaming och streaming-profilen Michael "shroud" Grzesiek uttalar sig återigen om CS:GO kontra Valorant.
Den världskända gamern och streaming-profilen Michael "shroud" Grzesiek har återigen uttryckt sitt missnöje med CS:GO under en av sina livestreams och hävdar att spelet är utdaterat och repetetivt.

Det var under ett segment av sin livestream shroud reagerade på Valorants nya agent, Neon, som profilen kritiserade Valve och Counter Strike vid videons slut.

- Och vad gör Counter Strike? Lol, inte ett dugg. CS steppa upp! Valve gör mig så förbannad... Låter sig trampas på av Valorant och Riot. De bryr sig inte, vi bryr oss inte, säger shroud.

Senare under livesändningen föreslår streamingjätten ett par förändringar som han anser skulle lyfta CS:GO för att kunna konkurrera mot Valorant.

- CS:GO är långt ifrån perfekt. Det är så jävla utdaterat. De måste bara jobba med det mer. Antingen kan de göra DOTA 2-satsningen och försöka uppdatera spelmotorn. Eller bara skapa ett helt nytt jävla spel och bli innovativa. Typ som att inte spela på samma kartor hela dagarna.

Artikelbild: shroud/Twitter

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..