×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Statistiken avslöjar: 10 000 svenska konton VAC-bannade under 2021

1
Över en miljon konton VAC-bannades under hela 2021.
Statistiksajten csgostats.gg presenterade igår en analys av antalet VAC-bannade Steam-konton under förra året. Sajtens statistik visar att över en miljon CS:GO-konton bannades av Valve under hela 2021.

Över en procent av alla konton som bannades kan hänföras till svenska användare. Det innebär att över 10 000 svenska konton fick en VAC-ban under förra året.

Det land som enskilt stått för flest bannade konton är dock Ryssland. Över 17 % av alla bannade konton uppges vara av rysk härkomst vilket är nästan dubbelt så många konton som det näst värsta landet USA. Omkring 170 000 ryska och 90 000 amerikanska konton bannades av Valve under 2021.

Videokälla: Epic League/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..