×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Storaffären gick i kras — Copenhagen Flames behåller sin femma

1
Den glödheta femman i Copenhagen Flames stannar tillsammans i ännu ett år.
Danska Copenhagen Flames var i förhandlingar med bland annat Complexity Gaming men bestämmer nu att behålla stjärnfemman för det kommande året.

Lagets esportschef Daniel Vorborg skriver: "Efter två månaders samtal och förhandlingar med flera parter har vi funnit att det bästa tillgängliga alternativet för oss alla är att hålla ihop under 2022". Han skriver även att laget är väldigt nöjda med detta beslut trots möjliga rykten.

Trots att Copenhagen Flames inte kan ge laget stora möjligheter som franchise-öppningar och högre lön har laget åstadkommit så mycket mer än vad som var trott på väldigt kort tid och vågar därför satsa på att hålla ihop som ett lag med nuvarande femman.

Lagkapten Rasmus "HooXi" Nielsen säger att det inte må vara stora pengar och league-platser men att de finner trygghet och utrymme för utveckling i CPHF som få andra organisationer kan erbjuda.

Med lagets framtid hugget i sten och transferrykten åsidosatt siktar laget på att imponera rejält under 2022 med IEM Katowice som deras första stora utmaning i det nya året.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..