×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Efter Major-succén — Copenhagen Flames släpper dokumentärserie

1
Major-debutanternas dokumentärserie om resan i storturneringen är äntligen ute.
Copenhagen Flames har fått dokumentärserie kring resan till och under Majorn i Stockholm som sänds på danska TV-kanalen TV2 Zulu och Youtube.

Det danska laget var oväntade contenders till Majorn i Stockholm men lyckades imponera både spelare och fans världen om med sina debutinsatser med de stora killarna i S-Tier divisionen. Nu bjuder det heta laget på en inblick bakom kulisserna för tittare att få en inblick i spelarna och omständigheterna kring turneringen.

Organisationen delar den danskproducerade dokumentären även till internationella fans på Youtube med engelsk textning med första avsnittet ute redan nu.

När nästa avsnitt av dokumentärserien är släppt står oklart i skrivande stund men kommer med störst sannolikhet att uppdateras på organisationens Twitter.

Artikelbild: Pressbild/Copenhagen Flames
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..