×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Copenhagen Flames 0-16-förnedrades — lyckades ändå vinna matchen

1
De danska flammorna lyckades inte plocka en enda runda på Overpass och gav Nemiga-spelarna gratis HLTV-poäng.
I Funspark Ulti-matchen mellan Copenhagen Flames och Nemiga Gaming lyckades danskarna vinna med 2-1 trots en 0-16-förlust i matchens andra karta.

Matchen började på Inferno där Copenhagen Flames flammade till tidigt i första halvlek med en stark 10-5 ställning på CT-sidan och kunde bäras till en bekväm 16-9-vinst tack vare stjärnskytten Jakob "Jabbi" Nygaard som minst sagt var glödhet.

Chocken kom i matchens andra karta Overpass när det uppeldade dansklaget inte lyckades plocka en enda runda och blev totalt 0-16-dominerade av ett rakskjutande Nemiga med Rassim "Jyo" Valijev på toppen med bekväma 2.27 i HLTV-rating vid kartans slut.

Samtliga danska spelare efter den 16:e rundan på Overpass låg under 0.50 i HLTV-rating för kartan med knappa 31 frags för hela lagets räkning vid kartans slut.

Den avgörande kartan Nuke blev räddningen för de danska förhandsfavoriterna som till slut lyckades ta matchseger i hand. Duon Nico "nicoodoz" Tamjidi och Rasmus "Zyphon" Nordfoss kunde bära laget till en 16-11-vinst.

Dansklaget hänger kvar i turneringen och står att möta BLUEJAYS i ännu en lower bracket match klockan 12:00 medans Nemiga är utslagna.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..