×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Complexitys vändning — kan nobba danska succélaget för nordamerikansk femma

1
Copenhagen Flames-femman kanske inte hamnar i Complexity trots allt.
För några veckor sedan briserade nyheten om att Complexity Gaming skulle vara intresserade av att köpa loss Majorns succélag Copenhagen Flames för 500 000 dollar (~4,5 miljoner kronor). Nu ser det ut som att det kanske ändå inte blir någon affär.

Enligt nyhetssajten Dexerto har Complexity istället börjat titta på möjligheten att bygga en nordamerikansk femma inför nästa säsong. Enligt uppgifter till HLTV ska Complexity vara intresserade av att köpa loss Extra Salt-spelarna Johnny "JT" Theodosiou, Ricky "floppy" Kemery och Justin "FaNg" Coakley.

Utöver Extra Salt-trion ska Complexity också vilja plocka in Michael "Grim_" Wince, som lämnar Team Liquid, samt AWP-spelaren Paytyn "junior" Johnson.

Om ryktena stämmer kan Complexitys femma inför nästa år se ut så här:
Johnny "JT" Theodosiou
Ricky "floppy" Kemery
Justin "FaNg" Coakley
Michael "Grim_" Wince
USA Paytyn "junior" Johnson

Tiaan "T.c" Coertzen (coach)

Artikelbild: Pressbild/Copenhagen Flames

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..