×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

NaVi vinner Blast Premier World Final 2021

3
Natus Vincere vinner med 2-1 mot Gambit Esports i finalen av Blast Premier World Final 2021.
Natus Vincere vinner med 2-1 mot Gambit Esports i finalen av Blast Premier World Final 2021. Prissumman för turneringen ligger på 1,000,000 dollar och ska ges ut till vinnarna.

Det är 13:de gången i år som de ryska rivalerna möter varandra och bäst när det gäller är ännu en gång NaVi. Efter en oväntad förlust tidigt i turneringen mot Team Liquid blev laget nedskickade till lower bracket. De krigade dock på och efter vinster mot Heroic, G2 Esports, Team Liquid och Team Vitality nådde de finalen. Gambit gav dem ett större motstånd än när de senast mötte varandra på PGL-Majorn, men kunde inte besegra NaVi denna gången heller.



Finalen börjar på Mirage, och Gambit som startar på CT-sidan försvara väl emot NaVis långsamma och mystiska terrorist-offensiv. Dmitry "sh1ro" Sokolov har svårt att få till det med sin AWP, men trots det kan resten av Gambit-spelarna leverera. Efter att lagen växlat några rundor med varandra lyckas Gambit till slut pinna på, och leder vid halvtid med 9-6.

Det är dags för andra halvan och NaVi börjar med att vinna pistolrundan. Gambit ser dock starka ut och lyckas övermanna NaVi på sin första runda med gevär. Deras ledning utökas till 13-8, och NaVi som har sett väldigt bekväma ut under turneringen börjar nu svettas och tar en teknisk paus för att försöka komma in i matchen igen. Gambit är dock för bra och säkrar kort därefter matchpoäng. Till sist blir Oleksandr "s1mple" Kostyliev kvar själv i en omöjlig 1v3-situation och Gambit vinner Mirage med 16-11.

På andra kartan, Ancient, börjar NaVi med en stark CT-sida. Trots att det var Gambits val att spela Ancient tappar de ganska fort greppet om matchen, och vid halvtid ligger de plötsligt under med 6-9.

I andra halvan fortsätter NaVi vinna rundor och utökar sin ledning till 12-6. Gambit skärper till sig och jämnar ut skillnaden så att NaVi bara leder med 13-11. Med en till synes frustrerad s1mple tar NaVi en teknisk paus för att få ihop det igen, och det ger resultat. De lyckas vända den negativa trenden och vinner slutligen Ancient med 16-11.

Sista och avgörande kartan blev Inferno, och NaVi som börjar på CT-sidan spelar bra. Gambit har inte så mycket att säga till om och ligger under med 4-11 efter en kämpig första halva.

Andra halvan börjar sedan med att s1mple och Valeriy "b1t" Vakhovskiy gör en 2v4 clutch under pistolrundan. Gambit ser helt besegrade ut och kan inte vända matchen. NaVi vinner Inferno med 16-6, serien med 2-1 och därmed även finalen av Blast Premier World Final 2021.

Artikelbild: BLASTPremier/Twitch
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..