×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

NaVi hämnades på Liquid — Möter Vitality imorgon

1
Det blev inga fler vinster för Liquid mot Natus Vincere, idag förlorade de med 0-2 mot Navi som går vidare till lower bracket-finalen.
Många var överraskade när Team Liquid lyckades segra mot Natus Vincere i början av Blast Premier, och idag var det frågan om de kunde besegra major-vinnarna ännu en gång.

Det såg först lovande ut för Liquid på Dust2 när de vann halvtiden med 9-6. Situationen skulle dock ändras drastiskt när rollerna byttes och det var dags för Navi att spela på CT-sidan. Då hade Liquid knappt en chans, och med bara en enda runda på terrorist-sidan förlorade de slutligen kartan med 10-16.

Andra kartan blev Inferno och här imponerade ingen annan än Oleksandr "s1mple" Kostyliev när han lyckades kamma ihop 33 kills mot amerikanerna. Liquid såg ut att aldrig riktigt kunna vända steken och matchen avslutades med att Denis "electronic" Sharipov smällde av en 1v2 clutch på A-site. Navi vann kartan med 16-11 och tog revansch mot amerikanerna.

Imorgon spelar Navi mot Team Vitality i lower bracket-finalen kl 14:30. Vinnaren av denna match går sedan vidare till finalen där de kl. 18:30 möter Gambit Esports.

Artikelbild: Blast Premier

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..