×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bolivia

NaVi besegrar Vitality — Möter Gambit i finalen

1
Natus Vincere vinner mot Team Vitality med 2-0 i kartor, och är nu klara för finalen av Blast Premier World Final 2021.
Natus Vincere tar hem en bekväm vinst mot Team Vitality med 2-0 i kartor och är nu klara för finalen mot Gambit Esports ikväll kl. 18:30.

På första kartan - Nuke, spelade lagen ganska jämnt till en början. Vitality börjar på CT-sidan och tar ledningen med 4-0 tills NaVi jämnar ut det till 4-4. Efter det växlar lagen rundor med varandra tills NaVi slutligen leder efter första halvan med 8-7.

De fortsätter sedan in i andra halvan med att vinna pistolrundan och kan därefter utöka sin ledning ytterligare med 13-7. Två rundor senare och en spännande 1v1 mellan Mathieu "ZywOo" Herbaut och Oleksandr "s1mple" Kostyliev på A-site inträffar. ZywOo vinner duellen och nu ser det ut som att Vitality kanske skulle kunna vända matchen. Men efter en oväntad triple-kill av Kirill "Boombl4" Mikhailov med FAMAS:en kunde Vitality inte riktigt få ihop det igen. NaVi tar hem första kartan med 16-12.

På andra kartan - Dust2, börjar NaVi starkt på CT-sidan och vinner de sju första rundorna mot ett chanslöst Vitality. Kévin "misutaaa" Rabier har 0 kills och laget känner att de måste ta en timeout för att diskutera saker och ting. Efter pausen vaknar de till lite och lyckas klämma fram fem rundor och jämna ut resultatet lite. NaVi leder efter första halvan med 10-5.

Andra halvan ser ganska mycket ut som den första, och NaVi börjar starkt med att vinna pistolrundan, men till skillnad från första halvan så lyckas Vitality inte få ihop en enda runda, och NaVi vinner till slut kartan med 16-5, och därmed även serien med 2-0.

Artikelbild: ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..