×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Finaldagen av Blast World Final är här — chans för ryskt derby

1
Team Vitality, Natus Vincere och Gambit är de tre lagen med pallplatser som gör upp om prissumman och titeln idag i årets sista turnering.
Idag är sista dagen i Blast World Final, årets sista storturnering i CS:GO, där tre av världens bästa lag gör upp om placering på pallen.


Team Vitality och Natus Vincere är matchklara och redo att göra upp om vilka som kommer stå i storfinalen mot turneringens obesegrade Gambit Esports som bekvämt väntar in nästa motstånd.

Sedan gårdagens resultat mot Team Liquid har snackisen varit om stjärnskyttarna och lagikonerna Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Mathieu "ZywOo" Herbaut som återigen kommer göra upp i dueller på spelplanen.

I gemenskapsomröstningar på HLTV är Navi stora förhandsfavoriter i enorm majoritet i ca 73% fördel för vinst mot Vitalitys 27%. De två lagens fyra senaste möten har varit säkra vinster för s1mple och kamraterna och tros upprepa sig även idag.

Sändningen sker på Blasts officiella Twitch-kanal med matchstart satt för klockan 14:30.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..