×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Stewie2K och Gambit i rejäl trashtalk-kamp: "Relax, you guys fucking suck!"

1
Det trashtalkades friskt i gårdagens möte mellan Team Liquid och Gambit.
Igår skickade Gambit Esports ned Team Liquid i Blast Premiers årsfinalers lower bracket. Snacket efter matchen har inte handlat så mycket om resultatet utan istället om det intensiva trashtalkandet som skedde under matchen.

I en video som delats och diskuterats flitigt på Reddit hörs Gambit-spelaren Vladislav "nafany" Gorshkov skrika en serie ord på ryska efter en vunnen runda. Efter skrikandet kan Jake "Stewie2k" Yip höras svara "Relax, you guys fucking suck".



Framåt slutet av matchen när det var mer eller mindre klart att Liquid skulle förlora matchen hördes Stewie2K återigen skrika mot Gambit-spelarna. "Can't wait until Navi put you in your place", var budskapet då.



Senare ikväll möter Team Liquid hemmafavoriterna Astralis. Det återstår att se om Stewie2K tar med sig trashtalkandet in i den matchen också.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..