×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Hyllade CS:GO-journalisten lämnar esportvärlden: "Tappade bara intresset helt"

1
Jarek "DeKay" Lewis slutar arbeta helt med esport.
Den före detta CS:GO-journalisten och numera agenten Jarek "DeKay" Lewis lägger ned sin esportkarriär helt. Det meddelade han under förra veckan på Twitter.


DeKay är ett välkänt ansikte för många som följt CS:GO-scenen under en längre tid. Under flera år arbetade han som journalist på bland annat Dexerto och DBL TAP och skrev då flera uppmärksammade artiklar.

I början av året bytte DeKay karriär från journalist till agent för den norska agenturen ULTI efter att ha tröttnat på att arbeta som journalist. Efter mindre än ett år som agent väljer han alltså att sluta och börja arbeta inom andra fält.

"Till en början gick allting som jag hade väntat mig men så småningom hamnade jag i samma situation som tidigare. Jag njöt inte av eller såg fram emot mina arbetsuppgifter, oavsett hur jag såg på dem. Kalla det utbrändhet eller vad du vill, jag tappade bara intresset helt. Det är förmodligen en av de svåraste insikterna jag någonsin kommit till", skriver DeKay i ett uttalande.

På Twitter har DeKay fått över hundra svar på sitt meddelande där flera stora profiler tackar honom för det arbete han utfört och lyckönskar honom inför framtiden.

Artikelbild: Pressbild/DBL TAP

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..