×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter Major-succén — Copenhagen Flames kan sälja hela femman

1
Hela succéfemman kan säljas för omkring 4 miljoner kronor.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Copenhagen Flames stod för en succéartad insats i CS:GO-majorn. Laget gick obesegrade genom Challengers Stage och var en ynka övertidsförlust mot Ninjas in Pyjamas ifrån att säkra en plats i slutspelet.

Nu kan hela femman vara på väg bort från Köpenhamnslaget. Enligt nyhetssajten Dexerto ska Copenhagen Flames vara villiga att sälja hela femman till en annan organisation. Enligt källor till Dexerto vill Copenhagen Flames ha omkring 500 000—750 000 dolllar (~4,3—6,5 miljoner kronor) för hela femman.

Redan inför Majorn rapporterade Dexerto att Copenhagen Flames-spelarna var på väg bort från organisationen. I samband med den rapporteringen valde Daniel Vorborg, en av organisationens delägare, att förklara varför Copenhagen Flames inte lyckas behålla sina spelare.

"När vi säljer spelare så görs det i samråd med dem. Vanligtvis vill spelare säljas till köpande klubbar som kan erbjuda mer pengar i lön", skriver Vorborg.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..