×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fantastiska skrällvinsten — Gamerlegion besegrar danska topplaget

3
Isak "isak" Fahlén och Sean "eraa" Casido Knutsson briljerade när Gamerlegion vann mot Copenhagen Flames.
Under gårdagen började slutspelet i ESEA Premiers 39:e säsong. Svensklaget Gamerlegion stod för en ordentlig skräll när laget lyckades besegra de stora förhandsfavoriterna Copenhagen Flames med 2-1 i kartor.

Det danska laget, som just nu är rankade på plats 15 på HLTV:s världsranking efter att ha presterat riktigt bra i Majorn och vunnit Malta Vibes Knockout Series, öppnade matchen bäst och tog hem sitt eget kartval Vertigo med 16-12.

Efter det höjde svensklaget sig ordentligt. På Mirage stod Isak "isak" Fahlén och Sean "eraa" Casido Knutsson för 22 kills var när Gamerlegion säkrade kartvinsten med siffrorna 16-11.

På Overpass fortsatte den svenska duon att briljera. En urstark T-sida banade vägen för Gamerlegions 16-11-seger på kartan.

Vinsten innebär att Gamerlegion får spela upper bracket-semifinal i turneringen klockan 19:00 ikväll. Där ställs laget mot ryska 1WIN som vann sin inledande slutspelsmatch mot Sinners.

För svenskduon Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson bjöd gårdagen inte på något lyckat resultat i slutspelet. Svenskarnas lag Team Finest förlorade mot Sprout och får nu möta Entropiq i turneringens lower bracket.

Artikelbild: Pressbild/Gamerlegion
Videokälla: ESEA/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..