×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nytt superresultat för Gamerlegion — säkrar plats i upper bracket-final

1
Svensklaget vann övertygande upper bracket-semifinalen mot 1WIN.
Gamerlegion är klara för upper bracket-final i den 39:e säsongen av ESEA Premier. Svensklaget besegrade igår ryska 1WIN på ett övertygande sätt i upper bracket-semifinalen.

Svensken Sean "eraa" Casido Knutsson hade en toppenmatch i lagets skrällseger mot Copenhagen Flames tidigare i veckan och i gårdagens match fortsatte den svenska 20-åringen att briljera. eraa stod för 40 frallor över de två kartorna och var med det den dödligaste spelaren på servern i Gamerlegions 2-0-seger.

Redan ikväll klockan 19:00 spelas upper bracket-finalen i turneringen och Gamerlegion ställs då mot Sprout. Redan nu har Gamerlegion säkrat en plats i nästa säsong av ESL Challenger League, men om laget skulle vinna hela turneringen får laget en plats i EPL Conference.

För Team Finest-duon Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson tog turneringen slut igår efter en 0-2-förlust i lower bracket mot Entropiq.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..