×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tung förlust för Savage — föll på målsnöret

1
Det svenska laget har under den senaste tiden imponerat med flera vinster mot topp-30-lag men det gick inte hela vägen i helgens kval.
Savage var snubblande nära att ta en plats i ESL Challenger Anaheim. Laget förlorade dock kvalfinalen mot fransmännen i DBL Poney med 2-1 i kartor.

Efter vinst mot Eternal Fire i consolidation-finalen fick svenskarna chansen att ta revansch för det senaste mötet mellan lagen som DBL Poney vann.

Svenskarna inledde starkast genom att gå upp i en 5-0-ledning på Ancient innan fransoserna tog över matchen och gick till halvtid med siffrorna 9-5. Som försvarande lag kunde sedan Savage ta kommandot och säkrade första kartvinsten med 16-13.

På andra kartan, Vertigo, kom DBL Poney tillbaka med en snabb 16-2-vinst och kvalet avgjordes på Inferno.

Svenskarna såg ut att ta kommandot under den andra halvleken när de vid ställningen 11-9 hamnade i ett 3v1-övertag mot Pierre "Ex3rcice" Bulinge. Han lyckades, trots sitt låga hp, säkra rundan och vända matchen till fördel för sitt lag.

DBL Poney säkrade i och med segern sitt deltagande på ESL Challenger Anaheim. Redan klara för eventet är Extra Salt, 9z Team och ORDER.

Trots förlusten har Savage visat bra form på det senaste. De har besegrat flera topp-30-lag, bland annat ECSTATIC och Eternal Fire.

Artikelbild: Pressbild/ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..