×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

twist om satsningen på Savage: "Framtiden ser ljus ut"

3
Simon "twist" Eliasson tror att Savage har potential att kriga sig in bland tier 1-lagen.
Spelarna i Savage fick nyligen lämna Nigma Galaxy efter att organisationen valt att inte förnya spelarnas kontrakt. De har sedan dess tagit sig till det slutna kvalet till ESL Challenger Anaheim och gått igenom det regionala swiss-skedet i Elisa. Efter tre raka vinster där är laget klara för main-fasen som startar i januari 2022.

I dag kl 12:30 ställs Savage mot ECSTATIC i upper bracket-kvartsfinal i ESL Challenger-kvalet. Förutom Savage och ECSTATIC deltar även Eternal Fire, SINNERS, Team Spirit, Double Poney, Sprout och Forze i kvalet som spelas i bo3-format med dubbel eliminerings-bracket.

Inför matchen mot ECSTATIC tog Fragbite en kort pratstund med Simon "twist" Eliasson.

Ni fick nyligen lämna Nigma Galaxy. Förklara lite kort vad Savage är för något, är det bara ett namn eller början på något större?
— Just nu är det vårat lagnamn som vi går under. Vi letar fortfarande efter en organisation som kan stödja oss. Men man vet aldrig, det kan bli något större om resultaten som vi förväntar oss kommer tidigt.

Ni hade under en kort period hjälp av Xizt som coach, hur mycket betydde han för spelarna?
— Xizt coachade oss några veckor tror jag, vi alla tyckte att han kom med bra idéer men vi visste att det bara var en tidsfråga innan något större skulle komma med tanke på hans legacy.

Hur ser coachsituationen ut nu?
— Just nu har vi ingen coach men vi letar efter en. Det är ganska svårt att hitta den rätta då man inte har någon organisation som stöttar en.

Hur känns det inom laget just nu och hur ser framtiden ut för er som lag?
— Det känns otroligt bra, det är garanterat ett av mina favoritlag som jag har spelat med och jag tycker att alla jobbar stenhårt. Framtiden ser ljus ut, vi har en femma där alla litar på varandra och alla jobbar hårt för att vinna. Fortsätter vi så här så är det bara en tidsfråga innan vi är och krigar med tier 1-lagen.


Videokälla: Champions of Championsh

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..