×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Golden släpps av Fnatic — söker nytt lag

1
Maikil "Golden" Selim är nu kontraktslös.
Fnatic och Maikil "Golden" Selim går skilda vägar. Fem månader efter att den svenska in-game leadern fick kliva av huvudlagets femma och istället coacha akademilaget är Golden nu kontraktslös.

I ett uttalande avslöjar Golden att han nu ser sig om efter ett nytt lag att gå med i.

"Jag är redo att gå tillbaka till IGL-rollen, den här tävlingspausen har fått mig att tänka om kring vissa aspekter av mitt spel", skriver han på Twitter.



När Golden anslöt till Fnatic under hösten 2019 i sällskap av Robin "flusha" Rönnquist var det 27-åringens andra vända i organisationen. Den inledande perioden blev en framgångsrik sådan då laget bland annat vann Dreamhack Masters Malmö 2019 och ESL Pro Leagues elfte säsong.

Efter hand gick det sämre och sämre för laget och Golden bänkades i juli i år efter en rad svaga resultat under 2021. Kort efter valde organisationen att också bänka trotjänaren Jesper "JW" Wecksell för att satsa på en internationell femma.

Artikelbild: Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..