×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic bänkar Golden — mer förändringar kommer snart

1
Efter ett riktigt dåligt år så har Fnatic valt att göra en förändring. Deras IGL, Maikil "Golden" Selim, har nu blivit bänkad. De berättar också att mer förändringar kommer snart.
2021 har inte varit ett bra år för Fnatic. När de plockade upp Jack "Jackinho" Ström Mattsson och placerade sig på en andraplats i CS_Summit 7 såg det bra ut, men där tog det stopp. Efter det har det bara gått sämre och sämre för laget. De har åkt ner hela vägen till plats 38 på världsrankingen. Nu har det svenska laget valt att göra en förändring till laget.

Lagets IGL, Maikil "Golden" Selim, har nu blivit placerad på bänken. Han återvände till laget efter sommaren 2019 tillsammans med Robin "flusha" Rönnquist. De lyckades då vinna Dreamhack Masters Malmö direkt och hade ett fortsatt bra år. Under 2020 vann de en säsong av ESL Pro League och var även rankade som världens bästa lag under en period. Men de har verkligen inte nått upp till den nivån nu.

Fnatic skriver i sitt uttalande att de nu håller på att bygga om laget för framtiden. De säger också att de kommer flera förändringar och uppdateringar om deras resa tillbaka till toppen väldigt snart. Laget har just nu Peppe "Peppzor" Borak som en sjätte spelare men han har inte setts spela med laget ännu och de har heller inte sagt något om hur han kommer att användas.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..