×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brasilianska stjärnsamarbetet — Ronaldo startar podcast med CS:GO-profil

1
Den brasilianska VM-hjälten Ronaldo gör gemensam sak med Dreamhack-vinnaren Alexandre "gAuLeS" Borba.
Alexandre "gAuLes" Borba är ett välkänt ansikte inom den brasilianska CS-scenen. Under åren 2007-2008 coachade han mibr och ledde laget bland annat till en vinst i Dreamhack Winter 2007.

De senaste åren har gAuLes ägnat sig åt streaming på heltid och castade bland annat CS:GO-majorn i Stockholm på portugisiska. På Twitch har han över tre miljoner följare och snittar över 20 000 tittare när han streamar.

Under förra veckan släppte 38-åringen en nyhet som fått uppmärksamhet även utanför Twitch- och CS-kretsar. gAuLes ska nämligen starta en podcast med den brasilianska fotbollslegendaren Ronaldo Luís Nazário de Lima (mer känd som bara Ronaldo).

Att Ronaldo är esport-intresserad är dock ingen nyhet. Redan år 2017 investerade fotbollslegendaren i esport-organisationen CNC Esports Club.

Med start i början av nästa år kommer gAuLes och Ronaldo att släppa tio avsnitt av podcasten som fått namnet PODCAST FENÔMENOS. Inspelningen av avsnitten kommer att sändas live på de båda profilernas Twitch-kanaler.

Se trailern för podcasten här

Artikelbild: Gaules/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..