×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Ronaldo investerar i brasiliansk esport

3
Den brasilianske fotbollslegendaren Ronaldo väljer att investera i esportorganisationen CNC e-Sports Club.
Stora sportprofiler fortsätter att investera i esport. Senast i raden är den brasilianska legendaren Ronaldo Luis Nazário de Lima, mer känd som bara “Ronaldo”. Ronaldo köper tillsammans med pokerspelaren André Akkari och VD:n för Brazilian Series of Poker Trafane Federal 50 procent av organisationen. Den resterande delen av organisationen ägs av grundarna, bröderna Cleber “Fuzi” Fonseca och Carlos “Fury” Júnior. Ronaldo ska, enligt esportobserver.com, ha haft följande att säga om det hela:
“Esports are a global trend and, in Brazil, are a fever. It’s an impressive movement!”

Det är ännu inte känt om Ronaldo kommer att ta någon mer aktiv roll inom organisationen. Det mesta talar dock för att bröderna Cleber och Carlos även fortsatt kommer att sköta organisationens dagliga verksamhet.


Ronaldo var under slutet av 90-talet och början av 00-talet en av brasiliens bästa fotbollsspelare och ansågs samtidigt vara bland de främsta fotbollsspelarna i världen. Han har, bland annat, varit med och tagit två VM-guld med sitt Brasilien och har representerat klubbar som FC Barcelona, Real Madrid, Inter och AC Milan.


Artikelbild: Mateus Pereira/Secom (Creative Commons 2.0)

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..