×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ny bugg upptäckt i CS:GO — gör det möjligt att få information genom väggar

1
Buggen kan bland annat användas för att få reda på hur många fiender som försvarar en bombsite.
Under förra veckan upptäcktes en ny bugg i CS:GO. Buggen, som upptäcktes av Twitter-användaren Aquarius, innebär i korthet att man som spelare kan få information om var motståndarna befinner sig på kartan genom att utnyttja det inbyggda mute-systemet.


Om en spelare mutear hela motståndarlaget och sedan börjar spela in en demo syns mute-ikonen först när spelarna är nära varandra. Det gör att man kan få information om vilka spelare som är i närheten av en själv.

Även om buggen är extremt enkel för vem som helst att utlösa är det inte helt lätt att använda den till sin fördel. För att en spelare eller ett lag ska kunna dra nytta av att använda den krävs att laget är väl samspelt och är väl insatta i hur buggen fungerar.

Trots det vädjar många nu till Valve att släppa en fix på buggen då det finns en liten risk att lag eller spelare använder den för att få en otillbörlig fördel i spelet.

Den populära CS:GO-youtubern 3kliksphilip har spelat in en video som förklarar hur buggen fungerar.

Artikelbild: Pressbild/Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..