×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Efter uteblivna prispengar — flera lag jagar arrangör: "Ännu en bluffturnering"

1
Arrangören uppges vara skyldiga över 250 000 kronor i uteblivna prispengar.
Turneringsarrangören bakom onlineturneringarna med namn Iron War jagas av flera lag efter att prispengar för arrangörens turneringar inte betalats ut. Arrangören uppges vara skyldig över 250 000 kronor i prispengar som inte betalats ut.

Uppgifterna om arrangörens ovilja att betala ut prispengar kommer från den vitryska organisationen SKADE som vann en av arrangörens turneringar. Efter att laget inte fått betalt valde SKADE under förra veckan att publicera ett uttalande på sin hemsida där laget varnar andra för arrangören.

"För några månader sedan utsågs vi till Iron War Grand Prix-mästare. Tyvärr har det visat sig att detta är ännu en bluffturnering", skriver SKADE.

Efter SKADE:s uttalande har flera andra organisationer, bland annat Nemiga Gaming och AGO Esports, gått ut med att de inte heller fått prispengar utbetalda.


AGO Esports vd Maciej Opielski skriver på sin Twitter att laget inte fått någon betalning och att arrangören efter turneringen valt att gå under jord och göra sig okontaktbara.


Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..