×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Shroud: "CS:GO är ett boomer-spel"

2
Michael "shroud" Grzesiek har ännu en gång uttalat sig om hur Valorant skiljer sig från CS:GO.
Den före detta professionella CS-spelarenMichael "shroud" Grzesiek uttalade sig nyligen ännu en gång om CS:GO i jämförelse med Valorant och kallar CS:GO ett "boomer-spel" under en stream.

Streamingprofilen har sedan tidigt i år hävdat att Valorant är ett överlägset spel och esport-titel mot CS:GO och att proffs såsom Oleksandr "s1mple" Kostyliev gör bäst i att byta scen.

Åsikten förändrades kring bäst esport-titel i november under Majorn i stockholm då shroud sa att CS:GO alltid kommer vara en bättre ur tittarnas perspektiv då det är lättare att följa. I samma uttalande hävdade han att hans mormor förstod CS:GO efter ett game.

Under sändningen av Valorant Champions säger profilen på sin stream att om man vill vara på toppen i Valorant får man inte ha några boomers i sitt lag, och att det är ett faktum.

"Det här är inte ett boomer-spel. Det är det inte. CS är ett boomer-spel, det här är inte ett boomer-spel.", säger han och fortsätter sen med kommentarer såsom: "Det är för snabbt. Det handlar om att spelarna måste kunna anpassa sig i stunden så snabbt som möjligt."

Enligt Valorants statistiska portal är de flesta professionella Valorant-spelare är 24 år gamla.

Artikelbild: Shroud/Twitter
Videokälla: ESL/Twitch

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..