×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Fnatic fortsätter klättra på världsrankingen — NIP tappar mot Virtus Pro

1
Efter det tunga året börjar Fnatic nu återhämta sig på världsrankingen.
Fnatics fina avslutning på säsongen ger ordentlig effekt på lagets placering på världsrankingen. Efter att laget vunnit Dreamhack November och Republeague hoppade laget för ett par veckor sedan upp på en tjugondeplacering på HLTV:s världsranking.

Efter vinster mot BIG och ENCE Esports tar laget ytterligare kliv uppåt på rankingen och är nu rankade på en 18:e plats, vilket är lagets bästa placering sedan i mars i år.

I veckans uppdatering tappar Ninjas in Pyjamas en placering på rankingen och är nu rankade sjua i världen. IEM Winters stora utropstecken Virtus.pro, som ännu inte förlorat en karta i turneringen, går om ninjorna.

Världens fem högst rankade lag just nu

1. Natus Vincere
2. Team Vitality
3. G2 Esports
4. Gambit Esports
5. Heroic

I Sverigerankingen har Gamerlegions andraplats i Exeedme Revolution gett laget en skjuts uppåt. Laget går om Dignitas och tar därmed tillbaka andraplatsen bakom NIP.

Sverigerankingen

1. Ninjas in Pyjamas
2. Gamerlegion
3. Dignitas
4. Sverige Savage
5. Young Ninjas
6. AURA
7. Lilmix
8. Lemondogs
9.
10. X-Gamer

Artikelbild: Pressbild/Fnatic
Videokälla: Exeedme/Twitch

Vilket lag vinner IEM Winter 2021?

516 personer har röstat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..