×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskduon snubblade på målsnöret trots grymma insatser

1
Ludvig "Brollan" Brolin och Freddy "KRIMZ" Johanssons insatser i Fnatic räckte inte hela vägen mot Gambits explosiva duo.
Fnatic föll kort i sista chansen att säkra en slutspelsplats i IEM Winter mot Gambit Esports efter övertidskaos och omänskligt motstånd.


Inledningen av matchen tog plats på Inferno där Fnatic i första halvlek säkrade en stark 10-5 T-sida. Gambit kvitterade i andra halvlek med 15-15 och forcerade en OT. Fnatic avslutade kartan med 19-16.

Trots Fnatics vinst på kartan var Gambits Dmitry "sh1ro" Sokolov en enmansarmé och säkrade poäng för sitt lag genom bland annat en otrolig 1v4 clutch på T-sidan i 21:a ronden.

Kampen fortsatte in på Gambit-favoriten Vertigo där återigen lagen lyckades plocka lika många rundor vid varje halvlek för att spela på två övertidsperioder innan Gambit kunde säkra sin första karta med 22-19.

Allt avgjordes på matchens sista karta Overpass och Fnatic kunde endast plocka 1 runda i hela första halvlek medans Gambit gled igenom, återigen stod sh1ro vid rodret med en AWP. Under andra halvlek fanns det inte mycket marginal för Fnatic att vända och förlorade matchen inom kort med 4-16.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..