×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Semifinalsklara: Ninjas In Pyjamas vinner kvartsfinalen mot Godsent

2
Nicolai "dev1ce" Reedtz glänste när Ninjas In Pyjamas säkrade en topp fyra-placering i IEM Winter.
Ninjas in Pyjamas är klara för semifinal i IEM Winter efter att ha besegrat Godsent med 2-1 i kartor i dagens semifinal.

Nicolai "dev1ce" Reedtz och Hampus "hampus" Poser var ninjornas bästa spelare för dagen i segern och toppade scoreboarden i varsin vinstkarta. In-game leadern hampus var bäst på Nuke med sina 27 kills och dev1ce var dödligast på Ancient med sina 26 kills.


NIP inledde matchen med en stark vinst på Godsents kartval Nuke men förlorade sedan Overpass med hela 8-16 efter en riktigt svag inledande T-sida. På Ancient var dock ninjorna omutbara och efter en fin första CT-halva kunde laget stänga matchen med kartvinst 16-8.

Nu väntar nästan en hel veckas vila för NIP innan det är dags för semifinal i turneringen. Semifinalen spelas på lördag och där ställs svenskarna mot världstrean G2 Esports.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..