×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP siktar mot stjärnorna — här är dagens två kvartsfinalsmatcher

1
Idag sätter slutspelet av IEM Winter igång — några av världens bästa lag tävlar om titeln.
Ninjas in Pyjamas var ensamma med svenska spelare att säkra en slutspelsplats efter gruppspelen av IEM Winter, nu står de att möta Majorkandidater och världsstjärnor i slutspelets kvartsfinal. Här är dagens kvartsfinaler:


Förhandsfavoriterna NIP står att möta de brasilianska Majorkandidaterna i Godsent som hittills i turneringen har besegrat lag som BIG och Heroic.

Tittare kan förvänta sig ett flertal dueller mellan ninjorna Nicolai "dev1ce" Reedtz och Fredrik "REZ" Sterner mot Godsents duo Joao "felps" Vasconcellos och Eduardo "dumau" Volkmer.


Världstvåan Team Vitality står att ta fighten mot Gambit Esports som för tillfället endast har förlorat mot det franska laget sedan tidigare. Topfraggern Dmitry "sh1ro" Sokolov kan väntas vara det största motståndet mot Mathieu "ZywOo" Herbaut.

De två lagen som redan säkrat sina semifinalplatser är G2 Esports och Virtus.pro. Bägge lagen var obesegrade under gruppspelsmatcherna och väntas vara tufft motstånd för vinnarna av kvartarna.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..