×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Franska topplaget tog revansch mot NIP — storslakt i IEM Winter

1
Ninjas in Pyjamas blev storslaktade under gruppspelsmatchen i IEM Winter mot Team Vitality.
Ninjas in Pyjamas skickas ner till lower bracket i IEM Winter-gruppspelen efter kvällens 0-2-förlust mot världstvåan Team Vitality.


Redan under matchens första karta och NIP-favorit Inferno hade svensklaget svårt att få fart på spelet. Efter första halvlek stod det 3-12 till NIP och avslutades snabbt efter sidbytet med 6-16 efter att Mathieu "ZywOo" Herbaut farmade färdigt sina 29 frags.

Under matchens andra karta Mirage tog det NIP fem rundor innan de kunde säkra sin första och innan man visste av det var halvleken slut med 4-11 till ninjorna. NIP lyckades plocka ett fåtal rundor på T-sidan efter sidbytet men förlorade tillslut med 9-16.

Matchens mest dynamiska duo var ZywOo och lagkaptenen Dan "apEX" Madesclaire, men för svensklaget stod Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Nicolai "dev1ce" Reedtz för de starkaste insatserna.

Artikelbild: Stefan Romare

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..