×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Blytung förlust för olofmeister — förlorar mot BIG i övertidsdrama

1
Faze Clan missade chansen att stänga matchen mot BIG och förlorade sedan övertiden.
Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan fick en tung start på IEM Winter. Laget förlorade mot BIG med 17-19 på Mirage och är därmed nedpetade i grupp B:s lower bracket.


Faze hade chansen att stänga matchen vid ställningen 15-12 men lyckades inte spela hem den sista avgörande rundan. Istället tvingade BIG fram en övertid där tyskarna var snäppet vassare.

För Faze Clan blir det nu enbart avgörande matcher kvar i gruppspelet. Laget behöver vinna tre raka matcher för att kunna säkra en plats i turneringens slutspel.

Imorgon spelar Faze sin första lower bracket-match mot Heroic som överraskande förlorade sin inledande match mot Godsent.

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

Vilket lag går längst i IEM Winter 2021?

714 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..